ТЪРГОВИЯ С ЦВЕКЛОВИ ГРАНУЛИ, МЛЕКОЗАМЕСТИТЕЛИ, ФУРАЖИ
цвеклови резанки

Свине

Комбинирани фуражи за прасета
Комбиниран фураж за прасета - предстартер

Пълноценен комбиниран фураж за прасета предстартер /гранула/ 11-1

Компонентен състав: царевица, пшеница, трици, крида, моносалциев фосфат, слънчогледово масло, соев шрот и витамино-минерален примекс.

Предназначение: комбинираният фураж е предназначен за изхранване на прасета през периода на бозаене.

Указание за употреба: фуражът се изхранва след осмия ден до втората седмица след отбиването.

 

Комбиниран фураж за прасета - стартер

Пълноценен комбиниран фураж за прасета бозайници 12-1

Компонентен състав: царевица, пшеница, трици, соев шрот, слънчогледов експелер, високипротеинов, нискоцелулозен слънчогледов шрот-сънпро, калциев карбонат, монокалциев фосфат, сол, витамино-минерален примекс.

Предназначение: комбинираният фураж е предназначен за изхранване на прасета бозайници.

Указание за употреба: фуражът се изхранва на воля до 20кг. живо тегло. Средната консумация на ден е от 500гр. до 1000гр.

 

Комбиниран фураж за прасета - подрастващи

Пълноценен фураж за подрастващи прасета 14-1

Компонентен състав: царевица, пшеница, трици, слънчогледов експелер, високопротеинов, нискоцелулозен слънчогледов шрот-сънпро, калциев карбонат, монокалциев фосфат, натриев хлорид, витамино-минерален примекс.

Предназначение: комбинираният фураж е предназначен за изхранването на подрастващи прасета.

Указание за употреба: фуражът се изхранва на воля до 60кг. живо тегло. Средна консумация на ден от 1,5 до 2,00кг. на прасе.

 

Комбиниран фураж за прасета - угояване

Пълноценен фураж за прасета угояване 16-1

Компонентен състав: царевица, ечемик, пшеница, слънчогледов шрот, трици, калциев карбонат, лизин, монокалциев хлорид, сол, примекс за прасета с фитаза и батанин.

Указание за употреба: пълноценният фураж се изхранва на воля на прасета за угояване до предаване на прасето за клане.

 

Допълващ фураж за свине

Етикет свине

 
цвеклови резанки
тел.: 0676 / 75428, GSM 0888 88 48 71,
e-mail